Definer dine frykter - fem frykter å overkomme i mars

Denne uken ble jeg inspirert til å sette meg ned, og reflektere over hva det er jeg frykter i livet mitt, og hvordan jeg kan overkomme disse fryktene. Det hele begynte med at jeg ble tipset av en kompis om å høre David Goggins på Joe Rogan sin podcast. En av de mest inspirerende intervjuene jeg noen gang har hørt, om en mann som har overkommet det mest utrolige i livet sitt. Videre, ble jeg og kompisen min sittende og snakke om at man burde skrive en liste over ting man frykter og jobbe mot å overkomme disse. Dette gjorde meg inspirert til å reflektere over hvilke frykter og overbevisninger jeg har, om hva som er skummelt i livet, og hva jeg har utsatt å gjøre i livet mitt.

P1022176.jpg

Så i den anledning tenkte jeg å komme med fem ting som jeg har utsatt på grunn av frykt eller en eller annen irrasjonell overbevisning om at dette vil jeg ikke klare, med mål om å prøve meg på alle disse tingene i løpet av mars. Samtidig håper jeg at du også vil sette deg ned å skrive ned et par ting som du frykter, men ønsker å gjøre, og ta utfordringen om å teste disse tingene i løpet av den neste måneden. Det er få ting som føles så godt som å overvinne ting man lenge har tenkt på, men av frykt har unngått. Så da er det bare å sette i gang! Her kommer min liste over frykter som skal overkommes i mars:

  1. Holde første foredrag, "Finn din stall", sammen med brodern 
  2. Holde mine første 1-1 coaching-timer 
  3. Jobbe en full uke som skuespiller
  4. Få meg en ny deltidsjobb
  5. Kutte ned på antall kosttilskudd og biohacks jeg bedriver hver dag, og heller fokusere mer på latter og hygge

Lykke til! Så kommer det en oppdatering på hvordan det gikk for meg om en måneds tid.

/Bjørne