Ep. 22 – Placeboklinikken Del 1

Chris og Tarje har vært på ”rehab” og meldt seg inn i en kult, Bjørne har tatt den indre tempen på en hest og Tor prøver å ikke gynge for mye i livets båt. 

Denne uken: 

Bjørne mimrer til tiden da snus fikk han til å føle seg som Stephen Hawking ( 8:20) og ser tilbake på året som har gått siden han ble frisk (17:50). Det er mange som har det vanskelig i samfunnet og vi diskuterer hvorfor det er viktig å støtte hester og bier (19:10). Chris og Tarje har vært i London på ”rehab”, men de rakk også spille inn en musikkvideo for bandet Captain Unicorn Needs Tofu før de kom hjem (33:42). Vi diskuterer kunst og psykedelika, og trender på dette området, før vi drar praten videre til shamaner, placebo og alternativ medisin (44:38). Vi avslutter episoden med å diskutere vaksiner, og Chris ytrer et ønske om vaksine mot irrasjonell psykisk oppførsel - IPO (56:35).

Sofa.GuruComment